chesnuy
Nature lover
- Реакции
- 43.176

Всім доброго дня шановне панство хочу розповісти історію про свій перший і дуже жорсткий бед-трип, який в мене був був,..і виновник торжества НАСВАЙ...
Naswai (nasibai, us, nats, nose, ice, spak drug) — - це оральний тютюновий виріб, що походить з Афганістану, який широко використовується в деяких регіонах, особливо в Південній Азії та на Близькому Сході. В Україні насвай заборонений; його продаж здійснюється виключно незаконними методами. Загалом насвай - це препарат, призначений для розміщення всередині рота або між нижньою губою та яснами. Вміст нікотину та інших домішок може призвести до насвай, викликаючи залежність і велику кількість інших побічних ефектів
Десь через півроку він знову відкриває повний пакет цього зеленного зілля, яке смерділо незрозуміло чим...і такий
- ммм, свіже...
Ого думаю, кажу
- дай спробувати,
Він дає мені в двохгривневу купюру насипає, і каже на три рази... розповів, як за губу, як не ковтати, кароче , я
- да да і махати головою
...Приїхав я додому, вирішив помилюся і тоді поїм, щось туда сюда і я того насваю за губу кідь, як воно пече я тут слюну, плюю, ну вже не так через п'ять хвилин, ліг у ванну , як почало мене сказати, я виліз з ванни, ноги не тримають, я виплюнув ту гидоту в унітаз, але вже було пізно, через слизову всосалося дохера всього і мене почало так мазати, тошнота, ноги підкошкються, встать неможу, два пальці в рот, а воно то в крові вже , холодна вода, ригаю, прошу Всесвіт
- якщо виживу більше не буду, ну як завжди бред, коли вмираєш)))
Я ліг на плитку голий і лежав незнаю скількі часу, дуже замерз, встаю дуже погано мені, тошнота, воду хоче бекати, а воно
А немає чим ,отака була історія,..
Зробив собі висновки не знаєш, як воно діє не проси, сказали на три рази значить на три, ...
Все закінчилося добре, але я більше ніколи не візьму цю гидоту фу...
Не раджу нікому.... ясна згорять...
Дякую за увагу...