Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
А плантации тоже лежат?Так мені попередження теж на на днях дали..амна бб в бан два рази
Все лежало ле можна зараз не знаюА плантации тоже лежат?
Понял , а то в соседней флудилке предположил , что ти нажаловался . В оно виходит на собственном опите знаешь .Так мені попередження теж на на днях дали..амна бб в бан два рази
Бідни негриВсе лежало ле можна зараз не знаю
Так товара ( денег ) меньше дадут .Тому краще не добздеть чем перебздеть
Та я хз я п'яний міг і нажалувтися ....то не обессудь...в мене тоже сто смс мінуснулиПонял , а то в соседней флудилке предположил , что ти нажаловался . В оно виходит на собственном опите знаешь .
Сам не помнишь себя одним словом ...Та я хз я п'яний міг і нажалувтися ....то не обессудь...в мене тоже сто смс мінуснули
Так тому стараюся не заходити на форум коли п'ю....Сам не помнишь себя одним словом ...
Та пофіг, я це знаю ...нічого нового ...Алкашня
Так 21 листопада Михайла було і сніг..все вказує на сьогодні мороз будеРаньше у нас он часто випадал на Рождество по старому стилю .
Самокритично . Но на вкус и цвет товарища нет .Та пофіг, я це знаю ...нічого нового ...
Разние региони - разние погоди .Так 21 листопада Михайла було і сніг..все вказує на сьогодні мороз буде
Та я ж сам все розумію, я ж п'ю вже рідко, але мітко...Самокритично . Но на вкус и цвет товарища нет .
В мене було теж, тиждень тому. Допомогла полоскачка та афідаСьогодні трошки вчора зуб болів крепко