chesnuy
Nature lover
- Реакции
- 17.641
Прилетіло за ти ждень три ракети і два дрона по енергетиці ...так к вам особо ничего не летит серьёзно,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Прилетіло за ти ждень три ракети і два дрона по енергетиці ...так к вам особо ничего не летит серьёзно,
И как ты ее откопал,она вроде как погибла уже,ну я имею ввиду тема)Ого тут давно вже ніхто не пише
У Блекмоста всегда интересно опробовать вновь ту старую лютую продукциюХто знає
Я знаюУ Блекмоста всегда инте
Я тогда не дописал - клава исчезла с АндроидаЯ знаю
ПривітЧтоби еще пофлудить ...
Что - то придумивать надо , или описивать ...Привіт
Давай трохи
Щось здорове червоного кольоруЧто - то придумивать надо , или описивать ...
Про великі буряки , наприклад .Щось здорове червоного кольору
То це вже чи до борщу ближче, чи може салат з чорносливом, буряком, горіхами грецькими, часником та майонезом?Про великі буряки , наприклад .
То же самое иногда ем , только без чернослива и грецьких орехов .То це вже чи до борщу ближче, чи може салат з чорносливом, буряком, горіхами грецькими, часником та майонезом?
Одни варят с крапивой , другие без ...Зеленого борщу хочу
Я з квасцем полюбляю, щоб гарну миску нарізати, та домашньої сметаниТо же самое иногда ем , только без чернослива и грецьких орехов .
Сообщение автоматически объединено:
Одни варят с крапивой , другие без ...
На вкус и цвет ...Я з квасцем полюбляю, щоб гарну миску нарізати, та домашньої сметани