Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Я тегаю тебе бо ти є один і той самий якщо ти не зрозумів всі прямо про це кажуть ти мульт спайдерапри этом цитируя меня и тегая другого человека![]()
Аяяйслужат собачки
а впрочем ты в курсе, ты ж тоже служишь)
Головне що ти вже прямо визнаєш що ти є мультслуживый песик на привязи у чекунца
Тобі бачу пацани які служать в ппо в репі мінусують що ти мульт кидали аххааапусть лают я поступлю как караван
То де ти служиш аххааапросто спрошу из любопытства
Та непереживай коли не буде кого вже здавати тебе закриють як організаторасам решаю как быть
Така процедура сам вліз...тим більше щей кинув в додачуТа непереживай коли не буде кого вже здавати тебе закриють як організатора
Волк без зубів... ой жадность це все вона а тепер ненависть до всіх, але це твої питання тобі відповідатиТака процедура сам вліз...тим більше щей кинув в додачу
Канешно ненависть бо розуму не вистачає признати шо сам дуракВолк без зубів... ой жадность це все вона а тепер ненависть до всіх, але це твої питання тобі відповідати
моя и корешейулыбка до ушей