- Реакции
- 4.366
Я тегал победителей броА
Да шо за зрада, а мене чому ніхто не тегає ви зноворилися проти мене чи як?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Я тегал победителей броА
Да шо за зрада, а мене чому ніхто не тегає ви зноворилися проти мене чи як?
А що @SpiderLegs переміг де коли , не бачу покажи тож там небуло йогоЯ тегал победителей бро
У меня в рулетке, мне третий не отписался за два дня, я вчера перекрутилА що @SpiderLegs переміг де коли , не бачу покажи тож там небуло його
Аххааа аххааа красавчик бро Путін програв і тут аххааа аххаааУ меня в рулетке, мне третий не отписался за два дня, я вчера перекрутил
Так і потрібно тут і там і набігає трошки смсПродовжувати тримати актив, хочу теж перемогти так
Це точно по красоте все робимоТак і потрібно тут і там і набігає трошки смс
Бро, конешно і тобі також );А мій де приз за актів? Це шо за несправедливість як так , отак чи як)))
Напиши свій кош мені )Так і потрібно тут і там і набігає трошки смс
Матерь Божья в хлеву рожала, оце свято Благодарю тобі велике, написав ЛС)Бро, конешно і тобі також );
Сообщение автоматически объединено:
Напиши свій кош мені )
та нормально, зрада отменяетсяВітаю, це якась зрада мені цікаво скількі ми смс разом тут набили
Наверное скажу, что сообщение которое виднеется чуть выше имеет весьма интригующую и манительную энергетику командного содействия. Так что в любом случае, как по мне, мистер forbes красавчик. Ибо наконец-то уже принялся за осуществление призовых мероприятий или может дань благодарности отдаёт что так же не плохой вариант) Можно с уверенностью сказать, что без активных пользователей (forum) сообщества возможность репутационного роста резко снижаетсяБро, конешно і тобі також );
Сообщение автоматически объединено:
Напиши свій кош мені )
Так я теж це зрозумів нарешті труди винагороджуються це приємно дуже, !!!та нормально, зрада отменяется