- Реакции
- 6.208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Так, хотів спочатку 500 гривень,Це ти що виграв там рулетку чи як?
Приймай участь у конкурсі від BENETTONА в нас актів продовжується
Шо там за конкурс ану тапни менеПриймай участь у конкурсі від BENETTON
Цікавий конкурс, в змішаному стиліШо там за конкурс ану тапни мене
В мене був прикол теж, їв пироги з вишнями і косточкою два зуба розколов на двоє ото біль страшнаВ мене цікава ситуація відбулась на цьому тижні, ну як цікава
Був у стоматолога на операції
Наче все добре, навіть трішки вийшло зекономити, не все що куплялось з матеріалів для операції знадобилось. Це був четверг
В п'ятницю посеред дня їм періжок і на тобі на іншому зубі лопається тимчасова коронка, яку вже ремонтував, тобто другий раз це робити - гроші на вітер
Чекаю на візит до лікаря, але вже трохи розбираюсь в стоматології, то почав планувати наступний крок.
Пішов другий рік відвідувань стоматолога, як закінчу ремонт, то зможу написати методичку
В мене м'який був періжок з домашнім сиром, але як я вже казав, він вже був ремонтований раніше.В мене був прикол теж, їв пироги з вишнями і косточкою два зуба розколов на двоє ото біль страшна
Це життя:Поняв я тебе ну буває це ж таке
Так, звичайно що так, коли голова десь літає понад хмарами.Поняв я тебе ну буває це ж таке