seqwad
Мес†ный
- Реакции
- 3.850
Сам охуел бро))) сходил бля к психиатру))))) жил и не знал)))))Я вахуи)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Сам охуел бро))) сходил бля к психиатру))))) жил и не знал)))))Я вахуи)
Ну это их работа, што тут говорить)Сам охуел бро))) сходил бля к психиатру))))) жил и не знал)))))
Це тобі врачи сказали...Та я не псих) у меня биполярка и ещё какая-то депрессивная херня, по сути я только для себя опасен) но я офигел когда услышал что нужна госпитализация)
Я почув слово біполярна у 2023 році вперше. Хай ідуть в сраку із свою системою разомТа я не псих) у меня биполярка и ещё какая-то депрессивная херня, по сути я только для себя опасен) но я офигел когда услышал что нужна госпитализация)
Мені тебе жалко, бо ти страждаєшМне бы там тоже наговорили, уверен...
Ото технолоджа)Впервые у меня рецепты на лекарства через дию подпис, кодом подтверждения))))
Ця біль мені просто знайомаМені тебе жалко, бо ти страждаєш
Видать интересные препараты раз просто так не купишь))Ото технолоджа)
Ахахаха, та ты шоМені тебе жалко, бо ти страждаєш
Для чого ці маски, будь собою ...я плачу в подушку раз чи два в тиждень і не скриваю цього бо це є природньо...Зато потім зранку я мощаАхахаха, та ты шо
+ на пробу)Видать интересные препараты раз просто так не купишь))
Это один из симптомов биполярных расстройств.Для чого ці маски, будь собою ...я плачу в подушку раз чи два в тиждень і не скриваю цього бо це є природньо...Зато потім зранку я моща
Какая маска? Не выдумывай)Для чого ці маски, будь собою ...я плачу в подушку раз чи два в тиждень і не скриваю цього бо це є природньо...Зато потім зранку я моща
Це один із симптомів того що ти оплакуєш ріднихЭто один из симптомов биполярных расстройств.
Я тебе на скрізь бачу...з першого твого смс мені в ЛС було достатньо зрозуміти твою повагу і цінуКакая маска? Не выдумывай)
Сочувствую броЦе один із симптомів того що ти оплакуєш рідних
Немає хвороб є реакція на дію.... шизіком називають тих хто знає правду життя і іде проти системи... біполяркою вони називають емоції коли все проти тебе, то шо ти маєш казатиЭто один из симптомов биполярных расстройств.