- Реакции
- 2.728
Не зря я какашку убрал сегодня)) старичек песик какнул))Та да природа це сила
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Не зря я какашку убрал сегодня)) старичек песик какнул))Та да природа це сила
Какашка це до грошейНе зря я какашку убрал сегодня)) старичек песик какнул))
Вже який раз коли пташка на плече какне до грошейЛа,так и есть это дело
Мне раз в детстве белка на голову с дерева упала))Вже який раз коли пташка на плече какне до грошей
Ого я виріс в лісі щоб ти соті розумів то для мене все природнє но єдине що палало на мене це медянка зміяМне раз в детстве белка на голову с дерева упала))
Я в лес постоянно ездил у меня всегда машина была брат! Грибы белые и польские постоянно собирал.возил стариков ,подругу своюВужі ящірки павуки це все норм
Я теж , продав братуха був віто в мене, добре що вчасно все розпродажі, бо були б по базі вичислилиЯ в лес постоянно ездил у меня всегда машина была брат! Грибы белые и польские постоянно собирал.возил стариков ,подругу свою
Классная тачка 638 кузов?Я теж , продав братуха був віто в мене, добре що вчасно все розпродажі, бо були б по базі вичислили
Якби я пам'ятав бро 2001 року СDI 2.0 вроде то було п'ять років назад, нехочу нічого сказати реально непамятаюКлассная тачка 638 кузов?
Єдине що гнив так просто капецьЯкби я пам'ятав бро 2001 року СDI 2.0 вроде то було п'ять років назад, нехочу нічого сказати реально непамятаю
А гнить- это болезнь вито! Задняя ляда и пороги быстро гниютЯкби я пам'ятав бро 2001 року СDI 2.0 вроде то було п'ять років назад, нехочу нічого сказати реально непамятаю
Сообщение автоматически объединено:
Єдине що гнив так просто капець