- Реакции
- 77
Та ну такое)) Рэд чисто бюджетный вариант без обид только)Мені РедЛейбл дальше заходить
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Та ну такое)) Рэд чисто бюджетный вариант без обид только)Мені РедЛейбл дальше заходить
Я или он?) Рэд гривен 600 за 0.7 максимум, а мой который на фото 1600, но я по акции взял за 1200Скок заплатил, если не секрет
Напутал с сообщениями))Я или он?) Рэд гривен 600 за 0.7 максимум
В мене стояв літровий з 2018 року тоді я заплатив шось 500 чи 600 гривень а це псіханув і на паску почав пити тл за три дні ужраа весь зараз не знаю яка ціна і чи він такий в оригіналіСкок заплатил, если не секрет
Я такого даже не пробовал)В мене стояв літровий з 2018 року тоді я заплатив шось 500 чи 600 гривень а це псіханув і на паску почав пити тл за три дні ужраа весь зараз не знаю яка ціна і чи він такий в оригіналі
Я просто не пойму блин) может ты ошибся и ему написал случайно за цену? Ты имел ввиду Джеймесон черный, или за РэдЛейбл его?)Я такого даже не пробовал)
Крута штука, з льодом по чучуть мені зайшов...мені рідко подобається щось з алкашки ...бо я не шарю в ній зовсім ...Я такого даже не пробовал)
Это точноТак ще мир підписали і можна булоб норм двіжувати
Гарного дня бро...третавідійти від п'янкиЭто точно
На лето тупо Айс)Крута штука, з льодом по чучуть мені зайшов...мені рідко подобається щось з алкашки ...бо я не шарю в ній зовсім ...
Там где бы не хотелось бытьэх лето лето где же ты
та я бы в Крым, но... бля...Там где бы не хотелось быть