- Реакции
- 1.180
сосалка лучше чем рука мистер Бог з великои буквы
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ты серозно это говоришь, что ты Бог???Печаль в тому що ти помиляєшся....я тут бо я Бог
Слушай друже ,тебя реально несёт ,...Ви тут із власної вигоди а я тут допомагаю людям... різниця в тому що я Бог а ви раби божі з маленької букви
Для чого ти мене взагалі цитуєш, я тебе не знаю ти мені нецікавий..більше не цитуй мене більше....Для мене є моя родина і сила мого роду ...Твоя думка для мене ще коли ти липову тему з грибами придумавСлушай друже ,тебя реально несёт ,...
Богом себя возобнимл не понятно по чему...
Сообщение автоматически объединено:
И ты не один кто здесь помогает людям..
Продай і не мозоль мені очі своїми цитатами...За себя скажу... хочу продать эти грибы грёбаные,и пацанам добавит на Ребы..
Липову тему придумав)))Для чого ти мене взагалі цитуєш, я тебе не знаю ти мені нецікавий..більше не цитуй мене більше....Для мене є моя родина і сила мого роду ...Твоя думка для мене ще коли ти липову тему з грибами придумавлягла на дно
Сообщение автоматически объединено:
Продай і не мозоль мені очі своїми цитатами...
Яке призначеня?Якби хотів продати то зробивши тихенько а не шукавби признання
Нельзя так с людьми розгавариватьЗнову навіть не реагує на те що попросили..торгуй кайфуй і в х.ц не дуй..мені нецікаво
красавчикЗа себя скажу... хочу продать эти грибы грёбаные,и пацанам добавит на Ребы..
Ты думаешь я ищу себе признание??Навіть читає неуважно