Важно BmwRc рекомендует Privnote халява на BmwRc

Arduv

Команда форума
Главный Администратор
Реакции
10.484
IMG-20220925-090717-263.png

Кто успевает открыть секретное слово в записке privnote , тот получает + 5 очков репутации и 10$ переводом на любой реквизит .

Уже разыграно 1310$

Последнее редактирование:
Незабуваєм заходити періодично

Та періодично робим спробу, зловити той блискавичний⚡прівнот.

Ну что может пришло время.. мне залутать его!?

Доброго ранку шановні

Доброго ранку шановні
І дякуємо Ісусу Христу, за ВСЕ що маємо і за те що дає можливість нам побачити і вступити в суботній ранковий і добрий всім ранок також і цей день! Дякуємо за Тобі спасителю нашому ! За те що ты мы Будемо й Є!
Благослови та й захисти нас, не прибери своєї руки однас і захисти! Прости нам гріхи наші як і пробачаємо боржникам своїм !
В ім'я Отця, Сина і духа святого во віки віків! Ааамііінь!

І дякуємо Ісусу Христу, за ВСЕ що маємо і за те що дає можливість нам побачити і вступити в суботній ранковий і добрий всім ранок також і цей день! Дякуємо за Тобі спасителю нашому ! За те що ты мы Будемо й Є!
Благослови та й захисти нас, не прибери своєї руки однас і захисти! Прости нам гріхи наші як і пробачаємо боржникам своїм !
В ім'я Отця, Сина і духа святого во віки віків! Ааамііінь!
Я невіруючий я благодарю всесвіт

Господь є альфа і омега, і Всесвіт він створив для тебе бро ! для мене !
Я доказувати нічого не буде , бо сам нічого не знаю...знаю що є сила,яка гам допомагає..а що це за сила чи це Бог чи це всесвіт чи карма...не знаю сам

Я доказувати нічого не буде , бо сам нічого не знаю...знаю що є сила,яка гам допомагає..а що це за сила чи це Бог чи це всесвіт чи карма...не знаю сам
НСправді ти знаешь, ще не час, коли прийде він зрозуміешь і згадаєш, що все про все ти знаєш, але ще не час Всесвіт тобі покаже тобі коли настане час ... Бро ... Бо то є незаперечний констант усірівневий факт...
Ти часом не знаєш де подивитись і до кого звернутися щоб чайку зняли і бро другом допоможи забув як банер обновити будь ласка...

НСправді ти знаешь, ще не час, коли прийде він зрозуміешь і згадаєш, що все про все ти знаєш, але ще не час Всесвіт тобі покаже тобі коли настане час ... Бро ... Бо то є незаперечний констант усірівневий факт...
Ти часом не знаєш де подивитись і до кого звернутися щоб чайку зняли і бро другом допоможи забув як банер обновити будь ласка...
Це моя позиція бро

Завантажуєш тут і витираєш пряме посилання і в подпись там вставляєш, потім сохранить

Назад
Сверху Снизу