Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Лёлик только не по лицу....
І дякуємо Ісусу Христу, за ВСЕ що маємо і за те що дає можливість нам побачити і вступити в суботній ранковий і добрий всім ранок також і цей день! Дякуємо за Тобі спасителю нашому ! За те що ты мы Будемо й Є!Доброго ранку шановні
Мої вітання!))слово
Я невіруючий я благодарю всесвітІ дякуємо Ісусу Христу, за ВСЕ що маємо і за те що дає можливість нам побачити і вступити в суботній ранковий і добрий всім ранок також і цей день! Дякуємо за Тобі спасителю нашому ! За те що ты мы Будемо й Є!
Благослови та й захисти нас, не прибери своєї руки однас і захисти! Прости нам гріхи наші як і пробачаємо боржникам своїм !
В ім'я Отця, Сина і духа святого во віки віків! Ааамііінь!
Господь є альфа і омега, і Всесвіт він створив для тебе бро ! для мене !Я невіруючий я благодарю всесвіт
Я доказувати нічого не буде , бо сам нічого не знаю...знаю що є сила,яка гам допомагає..а що це за сила чи це Бог чи це всесвіт чи карма...не знаю самГосподь є альфа і омега, і Всесвіт він створив для тебе бро ! для мене !
НСправді ти знаешь, ще не час, коли прийде він зрозуміешь і згадаєш, що все про все ти знаєш, але ще не час Всесвіт тобі покаже тобі коли настане час ... Бро ... Бо то є незаперечний констант усірівневий факт...Я доказувати нічого не буде , бо сам нічого не знаю...знаю що є сила,яка гам допомагає..а що це за сила чи це Бог чи це всесвіт чи карма...не знаю сам
Це моя позиція броНСправді ти знаешь, ще не час, коли прийде він зрозуміешь і згадаєш, що все про все ти знаєш, але ще не час Всесвіт тобі покаже тобі коли настане час ... Бро ... Бо то є незаперечний констант усірівневий факт...
Ти часом не знаєш де подивитись і до кого звернутися щоб чайку зняли і бро другом допоможи забув як банер обновити будь ласка...
Завантажуєш тут і витираєш пряме посилання і в подпись там вставляєш, потім сохранитьНСправді ти знаешь, ще не час, коли прийде він зрозуміешь і згадаєш, що все про все ти знаєш, але ще не час Всесвіт тобі покаже тобі коли настане час ... Бро ... Бо то є незаперечний констант усірівневий факт...
Ти часом не знаєш де подивитись і до кого звернутися щоб чайку зняли і бро другом допоможи забув як банер обновити будь ласка...